Karmean syötön jakaneelle ja jättiminuutit keränneelle Robin Salolle kehut Zdeno Charalta

© Kuva: Getty Images

NHL:ään murtautuneen NY Islanders -puolustaja Robin Salon uran toinen peli päättyi maanantaiyönä 0-3-tappioon Toronto Maple Leafsia vastaan. Seuran oman, juhannuksen 2017 kakkoskierroksen 46. varauksen osalta ottelu taittui kaksijakoisesti.

Scott Mayfieldin rinnalla kakkosparissa luutinut pakki pelasi koko joukkueesta toiseksi isoimmat minuutit, kun vastuuta irtosi peräti 22.34 ja 24 vaihtoa. Enemmän pelasi ainoastaan Mayfield – 23.14.

Vaikka Salo vastuuta isosti saikin, jäi illasta myös pieni ja kenties paha sivumaku. Salon eräs oman puolustusalueen poikittaissyöttö meni pahasti vihkoon, ja Mitch Marner rokotti vastahyökkäyksestä armotta 0-3-ratkaisun.

Zdeno Chara ei lähtenyt lyttäämään nuorten maailmanmestaria. Hän puhui pelin jälkeen Salosta ja Grant Huttonista lehdistötilaisuudessa, joka löytyy esimerkiksi Islanders Videos -nimiseltä Twitter-tililtä.

– Se on suuri ja iso positiivinen asia, että he tulevat sisään ja täyttävät nämä paikkansa. Mielestäni Salo ja Hutton ovat osoittaneet voivansa pelata tässä sarja. He ovat tehneet hienoa työtä eteemme – kiitos siitä.

Islanders ei ole tahtonut löytää voittomoodia, ja joukkue räpiköi itäisessä konferenssissa kolmanneksi viimeisenä.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️