KalPa-fanit saavat vielä odottaa kasvattinsa paluuta – ura jatkuu Ruotsissa vuoteen 2024 asti

Rasmus Rissanen lähti KalPa-organisaatiosta ulkomaille jo juniorina. Isokokoinen puolustaja on päässyt NHL-jäille asti, mutta ensimmäinen Liiga-ottelu kuopiolaisessa kasvattiseurassa saa odottaa vielä ainakin vuoteen 2024 asti.

Rissanen solmi Örebro HK:n kanssa kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Neljättä kauttaan suomalaisia vilisevässä SHL:n keskikastin joukkueessa pelaava 30-vuotias pakki oli kaksi edelliskautta joukkueen varakapteeni, mutta joukkueen koko kapteeniston muututtua myös entinen Jokereiden KHL-pelaaja menetti kirjaimen rinnastaan.

Örebrossa pelaavat Rissasen lisäksi Kristian Näkyvä, Jani Lajunen, Robert Leino, Juuso Puustinen, Joel Mustonen ja Miikka Salomäki. Vannoutuneimmat pitkäaikaiset Liiga-fanit saattavat muistaa kotimaan kaukaloista myös Bluesissa NHL-lainalla piipahtaneen Petr Zamorskyn. Maalin suulta löytyy NHL:stä ja Tre Kronor -paidassa roppakaupalla kokemusta kerännyt Jhonas Enroth.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️