Jukurit lainaa tukun pelaajia Mestikseen – Kiekko-Vantaalle paluumuuttaja, SaPKolle lupaava puolustaja

© Kuva: Ilari Isotalo

SaPKo ja Kiekko-Vantaa saavat nauttia Liiga-lainoista alustavasti joulutaukoon asti. Perttu Kiesilä jatkaa lainapestiään SaPKossa, mutta uutena pelaajana Savonlinnaan matkaa Tom Grönblom. Kiekko-Vantaa saa riveihinsä paluumuuttajan Mikael Sahasta. Jokainen heistä on Jukureiden sopimuspelaaja.

Kiesilä on pelannut tällä kaudella SaPKossa yhdeksän ottelua tehoin 1+1=2. 23-vuotiaan Jukurit-kasvatin seuraksi liittyvä Grönblom on pelannut miesten tasolla toistaiseksi vain Liigassa. Viime kaudella puolustajan paikalta 32 ottelussa vakuuttavat tehot 6+21=27 nakuttanut 21-vuotias pakki ei ole kerännyt 20 ottelun Liiga-urallaan tehopisteitä.

Ässistäkin tutulla Sahalla on yhteistä lähihistoriaa Kiekko-Vantaan kanssa. 26-vuotias sentteri pelasi kaudella 2019-20 lohipaidassa 30 ottelua pistelukemin 8+9=17. Tällä kaudella loukkaantumisista kärsinyt hyökkääjä on pelannut vain kolme ottelua.

TORILLA TAVATAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️