Liiga
Jukurit – Ilves
Perjantai 19.11. klo 18:30

Tuntuu oikeastaan hieman oudolta sanoa, että illan mielenkiintoisin ottelu pelataan Mikkelissä Kalevankankaalla, mutta näin on näreet. Jukurit on Olli Jokisen johdolla tämän hetken kuumin liigajoukkue, ja valmentajatulokas on näyttänyt epäilijöille pitkää nenää. Myös Ilves-kannattajien ”Myrrä ulos” -huudot ovat kauden edetessä vaimenneet, sillä joukkue on tällä hetkellä tasaisessa kärkikaartissa.

Jokinen on onnistunut ulosmittaamaan joukkueestaan ulos paljon. Joukkuetta on vahvistettu tajukkaasti, ja varsinkin Aatu Rätyn naaraaminen Oulusta lasketaan isona sulkana Päällikön hatussa. Maalissa Oskari Salminen on yksi kauden komeetoista. Sairastuvalta saadaan miehiä takaisin, ja pelipaikoista alkaa olla kova kisa. Tällä hetkellä Mikkelissä homma toimii, ja suoria voittoja on alla mykistävät viisi.

Ilves jatkoi alakertansa paikkailua. Roope Taposen lainasopimusta jatkettiin, ja puolustusta paikkaamaan otettiin tryoutille Juuso Pulli. Eli ihan optimitilanne ei Ipan alakerrassa tällä hetkellä ole. Jouko Myrrän valmennustiimin pitää kiinnittää erityistä huomiota erikoistilanteisiin, jotka eivät ole viime aikana toimineet kunnolla. Mainitaan vielä hienoksi vahvistukseksi osoittautunut Les Lancaster, joka lepattaa kirkkaalla liekillä illasta toiseen.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu on paitsi mielenkiintoinen, myös lähtökohdiltaan tasainen. Tauon jäljiltä on kysymysmerkkejä ilmassa, mutta annetuilla kertoimilla vedot lähtevät enempää siekailematta kotimenestykselle. Paha isäntiä on isoksi altavastaajaksi saada – vetosuosituksena siis Jukurit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,95.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO