Tampereen Ilves on paikannut puolustuskalustonsa poissaoloja hankkimalla koeajalle puolustaja Juuso Pullin. Koeaika on voimassa toistaiseksi.

30-vuotias Pulli on pelannut tällä kaudella Mestiksessä IPK:n joukkueessa. Kymmeneen otteluun hän keräsi kaksi syöttöpistettä.

Pulli on pelannut Ilveksessä aiemminkin urallaan. Tuo tapahtui kaudella 2017-18, jolloin joukkueen varakapteeninakin toiminut Pulli pelasi 51 ottelua pistein 2+6. Kyseisen kauden jälkeen Pulli vietti ulkomailla kolme kautta, kun hän pelasi Itävallassa, Tanskassa ja Sloveniassa.

Tuomas Salmelan pelikiellosta ja puolustuksemme loukkaantumisista johtuen tarvitsimme lisämiehitystä tuleviin peleihimme. Juuso Pulli on tuttu mies organisaatiollemme sekä valmennuksellemme, ja tiedämme, miten hän ajattelee joukkueesta ja logolle pelaamisesta. Toivotamme Juuson lämpimästi tervetulleeksi takaisin Ilvekseen, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran tiedotteessa.

Liigassa Pulli on pelannut myöskin JYPissä ja Tapparassa.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Puolustaja Juuso Pulli, 30, liittyy Ilveksen joukkueeseen koeajalle paikkaamaan puolustuksen poissaoloja. Pullin sopimus on toistaiseksi voimassa oleva. 🏒

📝 Tiedote: bit.ly/3HsigMh

#Ilves #Liiga #Tampere