Kyle Beachin johdosta päitä on putoillut runsaasti NHL:ssä. Florida Panthersin valmentaja Joel Quenneville joutui astumaan sivuun ja jopa Jonathan Toewsille on vaadittu potkuja kapteenin tehtävistä.

Myös ylemmän johdon keskuudessa saatetaan nähdä muutosta. Pelaaja-agentti Allan Walsh paljastaa, että NHL-komissaari Gary Bettman olisi saamassa potkut. Hän myös vaatii niitä suoraan.

– Olen tänä aamuna kuullut, että useat NHL-omistajat ovat ”todella huolissaan ja tyytymättömiä” Gary Bettmanin johtajuuteen. Luulen, että jopa omistajat ymmärtävät, että on aika muutokselle NHL:ssä ja kulttuuri muuttuu ainoastaan ylhäältä. On aika EROTTAA BETTMAN, Walsh kirjoittaa Twitterissä.

– Alkaen siitä, miten Gary on hoitanut huonosti kamalat tapahtumat Chicagossa, miten hän on vähätellyt aivotärähdysten ja aivovammojen yhteittä, miten hän ei ole auttanut eläköityneitä pelaajia, miten lajia on markkinoitu, miten hän on kääntänyt selkänsä kipulääkkeiden väärinkäytölle, miten hän ei välitä sekä kolmen työsulkukauden ja kaikkien valheiden vuoksi on Garyn aika lähteä.

Walsh on itsekin saanut kyseenalaista julkisuutta. Hänet muistetaan parhaiten jakamastaan kuvassa, jossa hänen asiakastaan Marc-Andre Fleurya oli isketty miekalla selkään. Kuva oli seurausta siitä, kun Robin Lehner ohitti Fleuryn Vegas Golden Knightsin maalivahtihierarkiassa.