AHL-seura räyhää somessa: piikitteli vastustajan nuorta tähteä – joutui poistamaan twiitin hyvin nopeasti

© Kuva: Getty Images

Useat kiekkoseurat ovat viime vuosina muuttaneet viestintäänsä räväkämpään suuntaan. Ideana on kopioida Carolina Hurricanesia, jonka hauskat heitot, uhoaminen ja hyväntahtoinen huutelu ovat noussut kiekkofanien suosioon.

Epäonnistunut esimerkki räväkästä uhoamisesta on AHL-seura Utica Comets. Ottelussa Laval Rocketia vastaan seuran someosasto otti silmätikukseen vastustajan NHL-lupaus Cole Caufieldin.

– Jou Cole Caufield, oletko täällä? Kaikki sanovat, että olet, mutta emme ole huomanneet. Etkö pelannut ensimmäisessä erässä? Utica kiusasi 20-vuotiasta nuorukaista Twitterissä.

Utican kommentit eivät keränneet kiekkoihmisten sympatioita. Seura poisti twiittinsä nopeasti huonon vastaanoton jälkeen.

Kömmähdys ei ollut Uticalle suinkaan ensimmäinen. Lokakuun lopulla Utica kohahdutti twiitillään ennen ottelua Syracuse Crunchia vastaan.

– Kaikkien tiedoksi ottelumme Syracusessa alkaa todella myöhään, koska he teeskentelevät, että he voittivat Stanley Cupin, Utica heitti.

– Itseasiassa kunnioitamme etulinjan tärkeitä työntekijöitä, joiden avulla selvisimme pandemiasta. Se, että isäntäseuramme voittaa, on vain lisäbonus, Syracuse vastasi.