KalPan hyökkääjä Miikka Pitkänen oli perjantai-illan suurimpia sankareita, kun kuopiolaisryhmä kaatoi kotonaan voittomaalikilpailun jälkeen Helsingin IFK:n loppulukemin 4-3.

25-vuotias Pitkänen laukoi ottelussa neljä rangaistuslaukausta ja upotti ne kaikki verkon perukoille. Jokaisen osumansa hän teki erilaisella tavalla. Hän pääsi laukomaan jo avauserässä yhden rankkarin ja voittomaalikilpailussa upposi sitten kolme maalia kolmesta yrityksestä, mikä takasi myöskin voiton KalPalle.

– Nyt meni aika selkäytimestä nuo rankkarit, katoin vaan missä on tilaa. Odotin vähän veskarilta ekaa liikettä ja se nyt onnistui tällä kertaa, Pitkänen kertasi huippuiltaansa C Morelle ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Pitkänen tuli maalia kohti vasemmalta ja oikealta, ja päätti suorituksiaan rystyltä sekä kämmeneltä. Hän sekä laukoi napakasti kiekkoa verkkoon että kikkaili pehmeillä käsillään komeita osumia. Haastattelussa hän kuittasi monipuoliset suorituksensa kylmänviileästi:

– Joo, oli vähä erilaista, niin yleisö ehkä tykkää enemmän.

Paikalla Kuopiossa sattuikin juuri olemaan alkukauden ennätysyleisö, 3 536 katsojaa. Se sai viihdettä koko rahan edestä.

– Oli kyllä tosi hieno pelata. Perjantai-illan huumaa parhaimmillaan, Pitkänen fiilisteli lopuksi.

Pitkänen on aloittanut kautensa komeasti. 18 otteluun hän on viimeistellyt pisteet 7+9=16 ja hän löytyykin tällä hetkellä koko Liigan pistepörssistä sijalta kaksi.

Näet Pitkäsen kaikki neljä rankkarimaalia alta tai täältä.

𝐓𝐎𝐈𝐕𝐀𝐋𝐀𝐍 𝐃𝐀𝐓𝐒𝐉𝐔𝐊𝐈𝐍 𝐑𝐀𝐍𝐊𝐊𝐀𝐑𝐈𝐊𝐋𝐈𝐍𝐈𝐊𝐊𝐀 🙌

Neljä yritystä, neljä upeaa maalia. 🔥

Must watch.

Liiga-videot: mtvuutiset.fi/liiga I @CMoreSportFi

#KalPa #Liiga #Kuopio