Suomalaiskaksikon NHL-leiri päätökseen – Buffalo Sabres passitti farmiin

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabres on pienentänyt leiriryhmäänsä kuudella pelaajalla. Heidän joukossaan on myös kaksi suomalaispelaajaa, jotka jatkavat pelejään farmissa Rochester Americansin riveissä. He ovat maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen sekä puolustaja Oskari Laaksonen.

22-vuotias Luukkonen pelasi kaksi harjoitusottelua Sabresin maalilla ja joutui antautumaan niissä peräti kymmenen kertaa. Viime kausi sujui Luukkosen osalta pääasiassa AHL:ssä. Hän pääsi pelaamaan myös uransa ensimmäiset neljä NHL-otteluaan torjuntaprosentilla 90,6%.

22-vuotias Laaksonen puolestaan ei ole vielä NHL-debyyttiään tehnyt. Viime kaudella hän pelasi Rochesterissa 28 ottelua pistein 2+15=17. Tänä syksynä hän pelasi yhden harjoitusottelun Sabresin paita yllään.

Buffalo passitti AHL:ään myöskin neljä hyökkääjää. He ovat Ryan MacInnis, Sean Malone, Matej Pekar ja Linus Weissbach.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½