Philadelphia Flyersin usean yhteisen vuoden jälkeen Columbus Blue Jacketsiin vaihtanut tshekkitähti Jakub Voracek otti Columbuksen Twitter-tilillä kantaa eräseen joukkuetta koskevaan kuumaan kysymykseen.

Columbus Blue Jackets

@BlueJacketsNHL
Blue Jackets = can be dangerous. send tweet.

@pedialyte | #CBJ

Tapetilla on ollut jo pidempään kysymys siitä, että millaisen ykkössentterin joukkue tarvitsisi. Sellaiselle olisi huutoa Voracekin ja Patrik Laineen keskelle.

– Jos ihan rehellisiä ollaan, niin puolustuspäähän todella vastuullisesti pelaavan, joukkueen uusi kasvo Voracek virnisti.

Laineen viime kausi oli tukala, kun talven 46 runkosarjaottelua toivat tehot 12+12=24. Tehotilasto painui 28 astetta pakkasen puolelle. Suomalainen ei nyt lähtenyt haukkumaan muita.

– Sillä ei ole väliä, kuka pelaa keskellä. Meidän on silti pelattavan samalla lailla ja yritettävä pelata kolmikkona hyvin sekä ylä- että alakerrassa.

Treenikausi jatkui sinitakkien osalta viime yönä ja Buffalo Sabresia vastaan ykkösketjun keskellä viiletti Boone Jenner. Columbus voitti 5-3 ykkösketjun miesten saldon ollessa yhteensä 3+3 – Laine 1+1, Jenner 1+0, Voracek 1+2.