Pelicans – Kärpät: Orastava tappioputki katki?

Liiga
Pelicans – Kärpät
Perjantai 22.10. klo 18:30

Viidentenä Liigassa oleva Pelicans yrittää päästä orastavasta tappioputkesta eroon. Helpolla se ei katkea, sillä vieraaksi saapuva Kärpät on ollut viime ajat suorastaan murhan hyvä. Vieraat plaanaavat neljän ottelun voittoputkessa. Pelicansilla on puolestaan alla umpisurkea taaperrus Jukurien isäntänä. Uskonpalautus on siis perjantaina enemmän kuin tarpeen.

Pelicansin ottelu Jukureita vastaan oli täydellinen ohipeli. Peli oli seisoskelevaa, avaukset menivät suureksi osaksi harakoille, ja puolustus toimi paikoitellen katastrofaalisen huonosti. Laiskat lahtelaiset jäivät etenkin työmäärässä Jukureita jälkeen. Kun vielä loistavaa kautta pelaavalla Emil Larmilla ei ollut maalilla paras päivänsä, olikin homma taputeltu. Yksittäisiin otteluihin Liigassa on silti turha ylireagoida – koko kauden mittarilla Pelicans on ollut oikeinkin mallikas porukka.

Samaa voi sanoa Kärpistä, joka on viime ajat kulkenut voitosta voittoon. Viime viikonloppuna oululaiset hoitelivat tuplakotipelit HPK:ta vastaan puhtaasti, ja nyt on tähän otteluun saatu keskittyä melkein viikko. Kärppien puolustus on ollut todella pitävää sorttia, mutta nyt alakerran poissaolojen paikkaamiseksi jouduttiin lainaamaan Kiekko-Espoosta Miro Keskitalo kahdeksi viikoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärpät ovat pärjänneet viime aikoina Lahdessa hyvin. Lähtökohdat tänään ovat tasaiset, ja isäntien selkeähköön suosikkiasemaan on reagoitava vastapelillä. Vetosuositus on siis Kärpät voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,95. Ei ollenkaan kurjempi veto!

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.