Jukurien alkukauden liito on kääntynyt viime aikoina vaisuksi virreksi, kun keskiviikonakin tuli käkättimeen kotona. Joukkue avasi JYPiä vastaan vahvasti, ja kahden erän jälkeen se johti upeasti 2-0.

Maaleista ensimmäinen oli uskomaton taidonnäyte. Ruotsalainen maalipyssy Joachim Rohdin sai iskeä kiekon häkkiin tämän sekä Axel Rindellin ja Teemu Pulkkisen huikean kiekottelukuvion päätteeksi.

Joukkueelle oli syntymässä 2-1-vastahyökkäys, mutta yhtäkkiä tilanteessa olikin mukana kolme veijaria. Rohdin iski liigauransa 20:nnen niitin, kun pikkumusta kiersi nopeassa hyökkäyksessä Rohdinilta Pulkkiselle, tältä Rindelille ja edelleen Rohdinille.

– Ai että, mikä silmäkarkkimaali! Tämä jos on jotain, niin tämä on sitä savolaista naatiskelua. Rohdin saa latoa, saa vielä asetella oikein kunnolla, C Moren selostaja Olli Eronen hehkutti.

Maali ja 2-0-asemakaan eivät riittäneet Jukureille, kun yksi liigakauden yllättäjistä tuli rinnalle ja ohi. JYP voitti pelin 2-3 savon sarvipäiden hävitessä neljännen kerran putkeen.

Liiga torstaina:
HIFK-Tappara 18.30