No tässä nyt ei ole mitään tolkkua – kovan viikon pelaavalla liigajoukkueella täysin järjetön otteluohjelma: ”Aamuviiden maissa oltiin takaisin”

Liigakauden pirteimpiin yllättäjiin kuuluva Lahden Pelicans on tällä hetkellä keskellä syksyn kenties kovinta viikkoa. Joukkue pelasi keskiviikkona Oulussa, ja vielä tällä viikolla sillä on matsit kotona Lahdessa sekä Vaasassa.

Ainoa vaan, etteivät Oulun ja Vaasan reissut ole peräkkäin, vaan kotona lahtelaispoppoo pelaa näiden välissä. Lahti-Oulu-väli on Google Mapsin mukaan suuntaansa reilut 500 kilometriä, Lahdesta Vaasaan matkaa puolestaan on vajaat 400 kilometriä.

Joukkueen linja-autoon kilometrejä tulee tämän viikon aikana siis lähes 2000. Jos Pelicans olisi pelannut Vaasassa ja Oulussa peräkkäin, olisivat kilometrit jääneet enää noin 1200:een.

No, nyt ohjelma on, mitä on. Sarjan ohjelma on puhuttanut paljon ja kauan, mutta nyt etenkin Lahden suunnalla olisi täysi oikeus ihmetellä tätä. Pelicans palasi viikon ensimmäiseltä hurjalta retkeltä kotiin varhain torstaiaamuna.

– Jossain aamuviiden maissa oltiin takaisin Lahdessa. Herääminen venähti sitten vähän myöhemmäksi. Hallilla oli palavereita ja pientä treeniä, jonka jälkeen kotiin takaisin lepäämään, Pelicans-puolustaja Topias Vilen jutteli seuran nettisivujen jutussa.

Lahtelaisjoukkue kohtaa reissujen välissä kotonaan HPK:n. Pelicansin kausi on mennyt yläkanttiin, Kerhon ei niinkään.

– Pitää ladata ennen muuta henkisesti ihan tappiin. Täällä on kaikki niin laadukkaita joukkueita, ettei mitään tule ilmaiseksi. Joutuu tekemään ihan täyden työn voiton eteen.

Liiga viikonloppuna, perjantai:
Ilves-Tappara 18.30
Jukurit-Kärpät 18.30
KalPa-HIFK 18.30
KooKoo-SaiPa 18.30
Pelicans-HPK 18.30

Lauantai:
SaiPa-Kärpät 16.00
HIFK-Ilves 17.00
HPK-KalPa 17.00
JYP-Lukko 17.00
Sport-Pelicans 17.00
Tappara-Jukurit 17.00
TPS-Ässät 18.30

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️