New York Rangersillä on ongelma – ykköskierroksen varaus pistää hanttiin AHL-kutsulle

© Kuva: Getty Images

New York Rangers valmistautuu avausotteluunsa Washington Capitalsia vastaan. Pelin kokoonpanoon ei mahdu Vitali Kravtsov, jonka Rangers lähetti AHL-joukkue Hartford Wolf Packin matkaan.

Ongelmana on, että Kravtsov ei suostu lähtemään AHL:ään. Sen lisäksi ykköskierroksella varattu venäläishyökkääjä pyytää siirtoa toiseen seuraan.

Murtautuminen oikean laiturin pelipaikalle ei ole Rangersissä helppoa. 21-vuotias Kravtsov ei ole nelosketjuun sopiva pelaaja, ja kolmessa ensimmäisessä ketjussa pelaavat Chris Kreider, Kaapo Kakko ja Barclay Goodrow.

Rangers on antanut Kravtsoville luvan keskustella muiden NHL-seurojen kanssa saadakseen siirron tapahtumaan. Viime kaudella ensimmäiset NHL-pelinsä pelannut vuoden 2018 varaus numero 9 pääsi Rangersin kokoonpanoon 20 kertaa tehden tehot 2+2=4.