Minnesota Wild -hyökkääjä veti tappelussa ässän hihastaan – lyönti suoraan vapaaottelusta

© Kuva: Getty Images

Marcus Foligno ei koskaan ole pelännyt tiputtaa hanskojaan aloittaakseen tappelun, mutta alan huippunimeksi häntä ei mielletä. Winnipeg Jetsiä vastaan Minnesota Wild -hyökkääjä kuitenkin veti kahnauksessa Brenden Dillonia vastaan todellisen jokerikortin taskustaan.

Ensimmäisen erän loppupuolella suoraan aloituksesta alkaneessa tappelussa pienen tarkkailun jälkeen Foligno läväytti ensimmäisenä iskunaan lähinnä vapaaottelussa nähtävän teräsmieslyönnin. Kyseisessä iskussa taistelija lyö toista ilmaan hypäten. Osuma ei ollut aivan täydellinen, mutta kotiyleisönsä 30-vuotias laituri yrityksellään sytytti.

Tappelu oli muutenkin viihdyttävä ja Foligno oli itsekin silmin nähden tyytyväinen näytökseen. Buffalossa syntynyt Sabresin neljännen kierroksen varaus teki jatkoaikavoittoon 6-5 päättyneessä ottelussa myös yhden maalin.