Liigalize: HIFK-ikoni Lennart Petrell tylyttää TPS:ää Lauri Korpikosken kohtelusta – ”P*rseennäyttö turkulaiselle yhteisölle”

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n ikonisimpiin pelaajiin lukeutuva ex-hyökkääjä Lennart Petrell ottaa Liigalize-podcastissaan tiukasti kantaa TPS:n paljon mediahuomiota saaneeseen sopimussaagaan Lauri Korpikosken kanssa.

Turkulaisseura on saanut kiekkoyhteisön vihat päälleen tavalla, jolla se on hoitanut kotimaan tasolla muhkeaa palkkaa nauttivaa, mutta loukkaantumisista viime kaudet kärsinyttä TPS-ikonia. Hiljattain sairauslomaltaan palannut NHL-konkari lähetettiin loppukauden kattavalla lainasopimuksella sveitsiläisen Bielin riveihin.

– Onhan tuo nyt ihan vitsi – eihän tossa ole mitään järkeä. Sehän on hieno, turkulaislähtöinen pelaaja, joka on tehnyt upean uran NHL:ssä ja palaa mun mielestä vähän hankalaan tilanteeseen Turkuun ykköshevoseksi luotsaamaan sitä joukkuetta, Petrell aloittaa.

– Sitten monien vähän epäonnistenkin vaiheiden jälkeen ajautuu tilanteeseen, ettei pääse hirveästi pelaamaan. Korpikoski otettiin avosylin vastaan. Erittäin pidetty ja rakastettu jääkiekkopelaaja Turussa ja tepsiläinen nimenomaan. Miksi teet noin tuollaiselle tyypille ja miksi teet koko yhteisölle karhunpalveluksen?

Oman pelaajauransa syksyllä päättänyt Petrell ihmettelee TPS:n seurakulttuuria myös yleisellä tasolla.

– Ollaan aikaisemminkin puhuttu: miten siellä Turussa, aina kun menee hyvin, keksitään jotain tai jotain tapahtuu. Tämä on yksi malliesimerkki. Peli kulkee, Jussi Ahokkaan laiva seilaa vahvassa myötätuulessa ja toimistossa ruvetaan tällaista sähellystä tekemään. Minusta tuo on perseennäyttö koko turkulaiselle Tepsin yhteisölle – cancelloit entisen kapteenin, Petrell tylyttää.

Voit kuunnella Petrellin ja Aki Linnanahteen juontaman Liigalize-podcastin tuoreimman jakson täältä.