Liiga-sensaatio Joakim Kemell solmi jatkosopimuksen – JYP kiinnitti useita avainmiehiään

© Kuva: Leijonat.fi

Liiga-seura JYP tiedotti tiistaina neljästä tärkeästä jatkosopimuksesta.

Liigassa uskomatonta läpimurtokautta pelaavan Joakim Kemellin sopimusta jatkettiin kevääseen 2024 asti. Vasta 17-vuotias Kemell johtaa tällä hetkellä liigan maali- ja pistepörssiä tehoilla 10+5=15. Nuorukaisesta povataan yhtä ensi kesän NHL-varaustilaisuuden kärkivarauksista.

Kemellin tavoin vahvaa alkukautta pelaavan Patrik Siikasen sopimusta jatkettiin Kemellin tavoin kevääseen 2024 saakka. Vahvana voimahyökkääjän tunnettu Siikanen, 21, on alkukauden otteluissaan iskenyt tehot 4+3=7.

JYP solmi lisäksi sopimukset keskiviikkona 19 vuotta täyttävien veljesten, Santeri Koskelan ja Valtteri Koskelan kanssa. Kaksikon diilit ulottuvat kevääseen 2025 saakka.

– Nuorten pelaajien kiinnittämiset ovat äärimmäisen tärkeitä palasia tulevien kausien joukkueidemme runkoa rakentaessamme. Kaikki neljä pelaajaa ovat esimerkillisiä nuoria miehiä, joilla on tavoitteet jääkiekon parissa todella korkealla. Kemellin sisääntulo liigaan on ollut todella mykistävää. Kemellin alkukauden otteet ovat olleet osoitus hänen poikkeuksellisista taidoistaan ja potentiaalistaan, JYPin urheilujohtaja Mikko Viitanen perusteli jatkosopimuksia JYPin verkkosivuilla.