NHL:ssä keskellä uudelleenrakennusta oleva Anaheim Ducks saattaa olla valmis isoihin peliliikkeisiin vielä kuluvan kauden aikana.

Sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman vihjaa 32 Thoughts -podcastissaan jopa neljän Ducksin pitkäaikaisen luottomiehen vaihtavan maisemaa viimeistään kesällä, kenties jo aiemmin.

– Ducks voi olla iso tekijä (siirtomarkkinoilla) kauden edetessä. Ryan Getzlaf, Hampus Lindholm, Josh Manson ja Rickard Rakell ovat kaikki rajoittamattomia vapaita agentteja ensi kesänä. Jatkosopimusuutisia ei ole odotettavissa. Kaikki ovat hyviä pelaajia, jotka voivat auttaa joukkuetta, Friedman ennakoi.

Friedmanin mainitsemista pelaajista kapteeni Getzlaf sai kesällä solmimaansa vuoden jatkosopimuksen täyden siirtopykälän. Ducksin seuralegenda paljasti kuitenkin olevansa valmis vaihtamaan maisemaa kesken kauden siinä tapauksessa, että treidistä saatava korvaus hyödyttäisi miehen 17. kauden ajan edustamaa seuraa hankkimaan tarvittavia rakennuspalikoita tulevaisuutta ajatellen.