Kurja tapahtumaketju: Suomalaispelaaja sairaalaan törmättyään toisen maajoukkuetähden kanssa

© Kuva: Getty Images

Ruotsin pääsarja SDHL:ssä Luulajaa edustava Ronja Savolainen loukkaantui maanantaina pelatussa, ja 2-0-voittoon päättyneessä MoDo-pelissä pahoin.

Ruotsalainen SVT kertoi, että puolustaja vietiin sairaalaan sen jälkeen, kun hän törmäsi joukkuekaveri Petra Niemisen kanssa epäonnekkaasti. Savolainen oli maannut jäässä, ja hänet talutettiin kaukalosta pois muiden avulla.

Joukkueen suomalaiset olivat matsissa toki myös erinomaisessa iskussa. Maalihanat avannut Noora Tulus summasi saldon 1+1, Viivi Vainikka niittasi toisen maalin, Jenni Hiirikoski alusti sen.

Luulajan alkukausi on ollut väkevä, kun se on kerännyt 14 pelistä 33 pinnaa. Tässä jutussa mainitut suomalaiset ovat sellaisia tähtiä, jotka kaikki kuuluvat taitojensa puolesta naisten maajoukkueen avainpelaajiin ensi talvena Pekingissä käytävissä olympialaisissa.