Vancouver Canucksin GM Jim Benning tiedottanut puolustaja Travis Hamonicin erikoisesta tilanteesta.

Benningin mukaan Canucks ja Hamonic ovat päättäneet yhteisymmärryksessä pelaajalle palkattomasta tauosta. Tauon pituutta ei ole vielä määritetty.

Hamonic allekirjoitti viime heinäkuussa kaksivuotisen ja kuuden miljoonan dollarin (3mil AAV) jatkosopimuksen Canucksin kanssa. 31-vuotiaan kanadalaisen palkka ei vaikuta Canucksin palkkakattoon poissaolon aikana.

Hamonic on ollut tällä kaudella sivussa Canucksin toiminnasta kieltäydyttyään koronavirusrokotteen ottamisesta. Benning on asettanut nollatoleranssin rokottamattomien pelaajien suhteen.

Benning kertoi kauden alussa lehdistötilaisuudessa, että Hamonic kamppailee jääkiekkoakin tärkeämpien henkilökohtaisten asioiden kanssa.

Kanadalaispuolustaja läpäisi kauden alussa siirtolistan, mutta hän kieltäytyi ilmoittautumasta Abbotsford Canucksin riveihin.

Hamonic on tahkonnut NHL:ssä yhteensä lähes 700 ottelua New York Islandersin, Calgary Flamesin ja Vancouver Canucksin väreissä. Canucksin kärkipuolustajiin kuuluva kanukki kirjasi viime kaudella 38 ottelussa pisteet 3+7=10.

Canucks PR

@CanucksPR
Statement from General Manager Jim Benning: