© Kuva: Juha Tamminen

KooKoo – Sport: Kotivahvat vastakkain

Liiga
KooKoo – Sport
Perjantai 15.10. klo 18:30

Viime vuosina SM-liigaan nostetut joukkueet ovat yleisesti ottaen saaneet niskaansa täytejoukkueiden maineen. Tänä syksynä KooKoon ja Sportin suhteen puheet ovat ainakin hetkeksi katkenneet, sillä molempien joukkueiden alku Liigaan on ollut hieno: KooKoo on sarjataulukossa kuudentena, ja Sport peräti kakkosena. Illalla joukkueet ottavat mittaa toisistaan toisen kerran tällä kaudella.

KooKoo on elänyt alkukaudesta etenkin kotiotteluillaan: kuudesta ottelusta on raavittu peräti viisi suoraa voittoa ja yksi jatkoaikatappio. Kouvolalaisista ei kuitenkaan ole vielä tullut illasta toiseen varmasti esiintyvä kone, vaan otteet ailahtelevat jonkun verran. Lisäksi etenkin kotona maalitilanteet on käytetty kovalla prosentilla. Joukkue hankki Kärpistä tutun Radek Koblizekin, joka tuo mukavasti leveyttä rosteriin.

Sportin kakkospaikka sarjataulukossa on saanut kiekkoväen kohisemaan ja vanha jyrä Risto Dufva on valmentajana jälleen kaikkien huulilla. Sportin kotitaian onnistui murtamaan vasta Jarno Pikkaraisen piristämä HPK, joka käytti Sportin virheet tylysti hyväkseen. Vieraissa vaasalaiset ovatkin sitten olleet tavallisia kuolevaisia. Sportin statuksessa on joka tapauksessa selkeää nostetta, ja se näkyy myös vetomarkkinoilla.

Lyö vetoa ottelusta:

Sport on nimittäin arvioitu vieraissa selkeähköksi suosikiksi, ja tätä näkemystä voi hieman haastaa. Petsipapan pahveissa ottelu on hyvin tasainen – suosikkia on hankala nimetä. Toki ottelun ensimmäiset minuutit tulevat kertomaan paljon. Mutta näin aamutuimaan kuitille lähtee kotivoittoa: KooKoo voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,95.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.