Kelpaa valmistautua Pekingiin: Suomen olympiamitalisti siirtyi Ruotsin toiseksi korkeimmalle sarjatasolle – tuloksena heti järkyttävä murskavoitto ja seitsemän pinnaa

© Kuva: Getty Images

Maajoukkueurallaan muun muassa kaksi olympiapronssia sekä MM-hopeaa voittanut Michelle Karvinen valmistautuu ensi talvena Pekingissä pelattaviin olympiakisoihin Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Malmö Redhawksin paidassa.

Pelaajan alku DamEttanissa oli vähintäänkin onnistunut. Malmö tuhosi etelälohkon pelissä Karlskronan niukasti 14-0 vieden laukaukset nimiinsä vähän selvemmin 77-6. Karvinen mätti hattutempun ollen mukana keskimäärin joka toisessa osumassa – kokonaistehot olivat 3+4.

Tanskassa syntyneen Suomen ja Tanskan passien Karvinen kertoi seuran kotisivuilla, että pelaaminen oli ollut hauskaa. Peli oli Karviselle ensimmäinen joukkueessa, johon hän siirtyi Venäjän liigassa pelaavasta kiinalaisesta KRS Vanke Raysista.