Jokerit sai taannoisesta Mikko Lehtonen -treidistä vaihdossa rahatukun lisäksi viime kaudella KHL:n puolustajien pistepörssissä toiseksi sijoittuneen Brennan Menellin KHL-oikeudet.

Menell on aloittanut kauden Toronto Maple Leafsin palkkalistoilla Pohjois-Amerikassa, joskin tie vei ainakin ensiksi farmiliiga AHL:ään. Jokereiden GM Jari Kurri kommentoi Menellin mahdollista saapumista narripaitaan Jokerit Podcastissa.

– Hän on nuori, 24-vuotias kaveri. Jos ”Bobi” (Lehtonen) oli KHL:n parhaimpia puolustajia toissa vuonna, niin Menell oli sitä viime vuonna. Siinä on tosi lupaava kaveri. Aika näyttää mitä hänen kanssaan tapahtuu, Kurri aloittaa.

Jokerit aikoo olla yhteydessä pelaajan taustajoukkoihin, joskin siirto Jokereihin ainakaan vielä tällä kaudella vaikuttaa epätodennäköiseltä.

– Hänellä on sopimus Pohjois-Amerikassa, eli tuskin tänä vuonna vielä (Jokereihin). Ruvetaan katsomaan tilannetta. Ollaan yhteydessä ja ruvetaan keskustelemaan siitä, mikä hänen tilanteensa on jatkon suhteen. Kyllä ainakin ilmoittaudutaan ja ollaan yhteydessä agenttiin. Otetaan ensikosketus ja haistellaan tilannetta ja sitä, mitkä hänen suunnitelmat ovat pelaajana. Totta kai me ollaan halukkaita kuulemaan se, Kurri kertoo.

Kurrin haastattelu kuultavissa kokonaisuudessaan täältä.