Jokerit kohtasi Admiral Vladivostokin vieraissa Suomen aikaa lauantaina aamupäivällä. Helsinkiläiset nappasivat ottelusta komean voiton lukemin 4-1.

Admiral teki ottelun ensimmäisen maalin avauserässä, mutta Jordan Schroeder pääsi tasoittamaan lukemat erän lopulla. Iiro Pakarinen vei ylivoimaosumallaan Jokerit johtoon toisessa erässä.

Päätöserässä Teemu Turunen iski ylivoimalla Jokerit kahden maalin karkumatkalle. Nicklas Jensen viimeisteli loppulukemat 4-1 tyhjään rysään. Tanskalaistähti Jensen olikin mukana joukkueensa jokaisessa maalissa keräten kovat pisteet 1+3.

Jokerien Anders Lindbäck selvisi ottelusta 17 torjunnalla, kun taas Admiralin Nikita Serebryakov merkkautti 27 torjuntaa.

Jokerit hävisi edellisen ottelunsa Amur Habarovskille 2-1 voittomaalikilpailun jälkeen. Siitä alkoikin joukkueen pitkä vieraspeliputki, jota on vielä jäljellä neljä ottelua. Seuraavaksi joukkue kohtaa Sibir Novosibirskin maanantaina kello 14:30 alkavassa ottelussa.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
Ajassa 16.29 #Jokerit tulee tasoihin! @J_Schroeder90 viimeistelee, syöttäjät @Brian22ONeill ja Nicklas Jensen. #KHLfi @dplussportfi

@jokerithc
#Jokerit johtoon! @IPakarinen päättää 10 pelin maalittoman putkensa ja viimeistelee kauden 9. osumansa ylivoimalla. Syöttäjäksi Nicklas Jensen. Tilanne 2-1 vieraille ajassa 30.32. #KHLfi @dplussportfi

@jokerithc
Ylivoima rokottaa toistamiseen tänään! Teemu Turunen nostaa #Jokerit 3-1-johtoon ajassa 47.27. Päivän kolmas syöttöpiste Nicklas Jensenille. #KHLfi @dplussportfi