Columbus Blue Jacketsiin yllättäen ykköskierroksella viime vuoden NHL Draftissa varattu Jegor Tshinahov on debytoinut alkukaudesta taalajäillä neljässä ottelussa.

20-vuotias hyökkääjä on vakuuttunut varsinkin NHL:n hulppeista areenoista.

– Little Cesars Arena Detroitissa on yksi NHL:n moderneimmista – se oli vaikuttava. Näitä areenoita on vaikea verrata venäläisiin jäähalleihin, taso on täysin eri! Ehkä Omskin ja Pietarin areenat ovat jossain määrin vertailukelpoisia, mutta toistaiseksi maassamme ei ole mitään tämän kaltaista, Tshinahov ihastelee NHL:n venäjänkielisille sivuille kirjoittamassaan blogissa.

Hyökkääjä paljastaa samalla, ettei ole koskaan aiemmin vieraillut Yhdysvalloissa. Mies odottaakin varsinkin vieraspelireissua New Yorkiin.

– Olen aiemmin vieraillut Pohjois-Amerikassa vain kahdesti, kun pelasin Edmontonissa nuorten MM-kisoissa sekä Ivan Hlinka Cupissa.

Nuorukainen ei valita myöskään takapajuisena pidetyn Columbuksen antamasta ensivaikutelmasta.

– Columbus vaikuttaa hiljaiselta, rauhalliselta ja viihtyisältä paikalta asua. Keskustassa on helppo lähteä kävelylle, eikä sen läpi ole vaikea ajaa. Ei ruuhkaa, paniikkia tai stressiä, hyökkääjälupaus luettelee.

Venäläislupaus on pelannut alkukauden aikana neljä NHL-ottelua sekä yhden AHL-pelin.