Dallas Starsin Jani Hakanpäälle kävi köpelösti lauantaiyön ottelussa Los Angeles Kingsiä vastaan. Pakki taklasi kauden alkuun peräti seitsemän pinnaa (1+6) latonutta Drew Doughtya siinä määrin, että kanukki joutui jättämään askin kesken kaiken.

Kingsin suurimpiin tähtiin alkukaudesta Anze Kopitarin kanssa kuulunut Doughty oli videoiden perusteella saamassa Hakanpäältä normaalin töötin, kunnes tilanne eskaloitui ulosajon arvoiseksi, vaaralliseksi niitiksi. Maailmanmestari oli tilanteesta pahoillaan The Dallas Morning Newsin jutun mukaan.

– Olen todella, todella pahoillani hänen kohtalosta. Hän on hieno pelaaja, kivitalon kokoinen suomalaispakki surkutteli.

Hakanpää selitti, että hän näki Kings-pakin tulevan laidasta sisään ja suomalainen yritti yksiselitteisesti estää tämän aikeet.

– Toivon vain, että hän toipuu ja palaa askiin niin nopeasti kuin mahdollista. Ei tuollaista halua nähdä.

Dallas teki matsissa upean työn. Se ei johtanut sekuntiakaan, mutta voitti jatkoajalla 3-2.