© Kuva: Ilari Isotalo

HIFK – Frölunda: Kova taistelu jatkopaikasta

CHL
HIFK – Frölunda
Tiistai 05.10. klo 19:05

CHL:ssä on vielä jäljellä kaksi lohkovaiheen kierrosta. B-lohkossa jatkopaikat tullaan ratkomaan HIFK:n, Frölundan ja Zürichin välillä. Viimeksi mainittu kohtaa kahdesti lohkon jumbon Mlada Boleslavin, joten HIFK ja Frölunda tarvitsevat kipeästi pisteitä jatkopaikkaan. Panosta siis on, ja se tulee näkymään myös kentällä.

HIFK on kärsinyt kotimaan Liigassa tehottomuudesta – maalipaikkojen hyödyntäminen on ollut vaikeaa. Niinpä lauantainen voitto HPK:sta oli varmasti helpotus Ville Peltosen suojateille. Stadilaiset ratkaisivat ottelun jo ensimmäisessä erässä, ja itseluottamukseen tuli varmasti mukavaa pönkitystä. Jos jotain HIFK:n pitää parantaa, niin ylivoima on ollut tähän asti luvattoman tehotonta.

Frölunda on saanut kotimaan sarjassaan junan raiteilleen alun hakemisen jälkeen – kolme viimeistä ottelua on päättynyt voittoihin ja sarjataulukossa joukkue majailee toisena. Viikonloppuna kaatui Timrå lukemin 3-2, ja suomalaisillekin tuttu Ryan Lasch kunnostautui jälleen maalien pohjustajana. Erityisesti Lasch on kerännyt tehopisteitä Frölundan hyvin toimineella ylivoimalla. Maalissa Matt Tomkins on torjunut todella varmasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Taisto tulee olemaan tiukka, mutta Frölundaa voi vieraissakin pitää pikkusuosikkina. HIFK saa venyä tiistain ottelussa äärimmilleen – vedot lähtevät kuitenkin vierasmenestyksen puolesta: Frölunda voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,45.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.