Pelicans on solminut jatkosopimukset Aleks Haatasen, Sakke Hämäläisen ja Miika Roineen kanssa. Haatasen ja Hämäläisen pahvit ovat kaksivuotiset, kun taas Roineen on yhden kauden mittainen.

Kolmikko muodostaa Pelicansin kolmosketjun. Seurajohto on jatkosopimuksista päätellen ollut erittäin tyytyväinen ketjun alkukauden suorituksiin.

Erityisesti Haatanen on ollut Pelicans-joukkueessa näkyvässä roolissa. Taiturimainen hyökkääjä on iskenyt 11 otteluun tehot 2+5=7.

– Hade (Haatanen) on ottanut isoja askeleita viimeisen vuoden aikana kokonaisvaltaisessa urheilijan elämässä. Se on näkynyt pelaamisessa, joka on ollut paljon luotettavampaa. Kyseessä on poikkeuksellisen taitava pelaaja kiekon kanssa ja sieltä löytyy myös miehen suurimmat vahvuusalueet, kommentoi Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä.

– Sakke on mahtava joukkuepelaaja, joka on joka päivä tekemässä itsestään parempaa ja se näkyy kehityksessä. Erittäin luotettava kahden suunnan sentteri, jonka kehityskäyrä on tosiaan koko ajan ylöspäin. Roisto (Roine) on loistava persoona kopissa ja tekee kaikkea kentällä, mitä voittava pelaaminen vaatii. Alivoimat, blokit ja ylivoiman maksimiehen rooli ovat miehen erikoisalaa. Todella hieno homma, että saadaan pidettyä kaikki nämä kolme pelaajaa riveissämme.