Suomalaishyökkääjä huimassa iskussa KHL:ssä – kahden maalin iltapuhde vei maalipörssin piikkipaikalle!

© Kuva: Leijonat.fi

KHL:ssä ensimmäistä kauttaan pelaava Niko Ojamäki on aloittanut kautensa loistavasti.

HK Vitjazin joukkueeseen siirtynyt 26-vuotias hyökkääjä onnistui kahdesti maalinteossa KHL:n suurseura Pietarin SKA:ta vastaan maanantai-iltana käydyssä kamppailussa. Osumat veivät miehen koko sarjan maalipörssin ykköseksi. Ojamäki on pelannut alkukaudella 11 ottelua huimin tehoin 10+4=14.

Esimerkiksi viime kauteen verrattuna nykyinen tahti on älytön. Silloin hän onnistui SHL:ssä tekemään vain viisi maalia koko kauden aikana.

Pistepörssissä Ojamäki sijoittuu puolestaan kolmanneksi, edellään vain Dinamo Moskovan Vadim Shipatshjov (8+11=19) sekä Ojamäen seura- ja ketjukaverina pelaava Miro Aaltonen (3+12=15). Neljänneltä sijalta löytyy puolestaan suomalaiskaksikon ketjun täydentävä, Lukostakin tuttu, Daniel Audette (9+5=14). Aaltonen keräsi illan ottelussa kolme syöttöpistettä, Audette puolestaan tehtaili pisteet 2+1.

Ottelussa Vitjaz oli parempi voittomaalikilpailun jälkeen loppulukemin 6-5.