SaiPa tiedotti tiistaina solmineensa jatkosopimukset peräti viiden Liiga-pelaajansa kanssa.

Lappeenrantalaisseura solmi kaksivuotiset jatkosopimukset neljän hyökkääjänsä, Veikko Loimarannan, Valtteri Ojantakasen, Ville Petmanin sekä Ville Vainikaisen kanssa. SaiPan ykkösmaalivahti Niclas Westerholm jatkaa seurassa vuoden mittaisella sopimuksella.

SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkasen mukaan SaiPa halusi kiinnittää nuoret runkopelaajansa hyvissä ajoin ennen kauden päättymistä.

– Olemme luoneet uuden rungon, jonka ympärille rakennamme tulevaisuuttamme. Kaikki nämä pelaajat ovat selvästi osoittaneet halunsa olla mukana tässä projektissa. He ovat jo nyt hyviä liigapelaaja ja uskomme, että heistä tulee vielä parempia tulevina vuosina. On todella hienoa, että saimme jo tässä vaiheessa kiinnitettyä tulevien kausien tärkeät palaset, Markkanen kommentoi SaiPan kotisivuilla.

Viisikosta 24-vuotias Westerholm on torjunut SaiPan maalilla kaikissa tämän kauden runkosarjaotteluissa.

21-vuotias Petman on pelannut vahvan alkukauden ollen kuuden ottelun jälkeen joukkueensa tehokkain pistemies tehoin 4+1=5.