NHL-hyökkääjä Zack Smith on ilmoittanut lopettavansa uransa. Smith kertoi asiasta The Athleticin haastattelussa perjantaina.

Smith pelasi 13 kautta taalaliigassa Ottawa Senatorsin sekä Chicago Blachawksin riveissä yhteensä 662. Näissä peleissä 33-vuotias iski tehopisteet 98+106.

Smith ei pelannut vaihtoakaan viime kaudella. Kanadalainen avautui haastattelussa vaikeasta kokemuksestaan Ottawassa muutama vuosi takaperin.

– Päätökseeni vaikutti moni asia, mutta loppupeleissä sydämeni ei enää kuulunut jääkiekolle. Olin väsynyt siihen. Peli kulki, mutta sitten kohtasin lajin bisnespuolen, Smith kommentoi The Athleticille.

– Se (waiver-listalle asettaminen vuonna 2018) oli ehdottomasti urani pohja. En ikinä toipunut siitä, tai saanut itseluottamustani takaisin. Mielestäni pelasin hyvin, tein mitä minulta pyydettiin. Ja sitten se tapahtui.

Smith ei koskaan päässyt nostamaan Stanley Cupia, mutta ylsi konferenssifinaaleihin Senatorsin kanssa vuonna 2017. Smithiä pidettiin uransa huippuhetkinä loistavana alempien ketjujen työmyyränä.