Liigassa oikeusmurha vai ei? SaiPa-pelaajan kova taklaus meni ohi – ja heti perään soi KooKoon repussa: ”Kova taklaus, ilkeän näköinen törmäys”

© Kuva: Juha Tamminen

SaiPa ja KooKoo avasivat liigakautensa viikonloppuna Kaakkois-Suomen paikalliskohtaamisilla, joissa voitot kirjattiin lopulta 1-1.

Lauantaina Kouvolassa vieraillut lappeenrantalaisjoukkue pääsi matsissa 0-1-johtoon sellaisen tapahtumaketjun päätteeksi, joka saattaa puhuttaa jossain päin maailmaa.

SaiPa rummutti hyökkäyspäässään ja sai pikkumustan pois KooKoolta, kun Ville Vainikainen antoi lappeenrantalaisillekin tutulle Kim Strömbergille kovan pommin. Tämä meni tuomareilta ohi, ja vain muutama sekunti myöhemmin Mikko Juusola sivalsi limpun KooKoon reppuun – Vainikaisen ollessa maalin toinen syöttäjä.

– Nyt tulee kova taklaus, ilkeän näköinen törmäys, C Moren selostaja Toni Saukkola kuvaili.

– Strömberg keräilee varusteitaan – näytti saavan siinä aika kovan iskun. Tuomariston tulkinnan mukaan se oli puhdas isku.

Videotallenteista päätellen taklaus ei ollut ainakaan kotijoukkueen nimeen vannovien mieleen, ja hölmistyneiltä saattoivat vaikuttaa myös KooKoo-pelaajat.

KooKoo kuitenkin kampesi rinnalle ja ohi vieden voiton luvuin 3-1.