Kotoa kauaksi itään ja takaisin… Suomen tuore MM-mitalisti siirtynyt ammattilaiseksi kiinalaisjoukkueeseen – ”Ihan heti en ois uskonu tän päivän tulevan”

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon naisten tuore MM-pronssimitalisti Susanna Tapani kertoi Instagram-tilillään, että hän on siirtynyt alkavaksi kaudeksi Venäjällä pelaavaan kiinalaiseen KRS Vanke Raysiin. Äskettäin Calgaryn MM-kisoissa tehot 3+2=5 tehnyt hyökkääjä pelasi viime kaudella kiekkoa vain yhdessä sarjapelissä, TPS:n U18 Akatemia -pojissa.

Nyt sekä takana että edessä on poikkeukselliset ajat. Harvoin finaaleita pelataan uuden kauden alla syksyllä.

– Neljä päivää ammattilaisena takana! Ihan heti en ois uskonu tän päivän tulevan: Pelaamisesta maksetaan oikeasti palkkaa, ja että asun Moskovassa!? Pelit starttaavat jo tänään, kun pelaamme viime kauden kesken jääneet finaalit UFA:a vastaan, Tapani kirjoitti kuvaan, joka on otettu Ufassa.

Peluri on nähty talvisin lisäksi raisiolaisen ringeten SM-sarjajoukkue RNK Flyersin väreissä.

– Syyskuun jälkeen pääsee takaisin tutumpiin ympyröihin ja sinikeltaisiin väreihin. Jatkosta lisää myöhemmin. Siistejä juttuja.

STT kertoi, että Tapani palaa Kiinaan joukkueen matkaan jälleen ensi talvena Pekingin talvikisojen jälkeen. Ne käydään helmikuussa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.