Sveitsiläisen Biel-Biennen hyökkääjä Toni Rajala on aloittanut kautensa maan pääsarja NL:ssä hurjalla tavalla. Vuoden 2019 maailmanmestari on nakuttanut seitsemässä pelissä tiskiin tehot 1+10=11 keikkuen sarjan pistepörsissä kakkosena ja syöttöpörssissä ylivoimaisena ykkösenä.

Siinä kukaan ei ole lähimainkaan hengittämässä niskaan. Toiseksi eniten maaleja on passannut Rajalan joukkuekaveri, viime kaudella Jukureissa pelannut Aleksandr Jakovenko (1+7=8).

Hän iski Mikkelissä tiskiin kausina 2019-21 yhteensä 91 pelissä tehot 14+35=49 (-30), ja palkinnoksi kiekollinen pakki nousi ensimmäistä kertaa koskaan Venäjän miesten maajoukkueeseen.

Suomalaispeluri on edustanut seuraa kaudesta 2016-17 lähtien, ja nyt hän nousi kippariksi toimittuaan viime kaudella apukapteenin roolissa.

Vahvasti menee itse joukkueellakin sen keikkuessa 20 pisteellä sarjakärkenä. Viime kaudella pudotuspelin avauskierroksella laulukuoroon lähtenyt Biel-Bienne on kokenut toistaiseksi ainoan pistementyksen Fribourgia vastaan. Sarjan ykkönen voitti tuon joukkueen viime viikolla vasta jatkoajalla numeroin 4-3.

Sarja jatkuu perjantaina täydellä tohinalla.