Jääkiekkosarjoja lähettävä palvelu leijonat.tv ei toimi tällä hetkellä lainkaan.

Suomen Jääkiekkoliiton tiedotteen mukaan kyse on teknisestä viasta, eikä vielä tässä vaiheessa ole tietoa, milloin ottelut saadaan näkyviin. Leijonat.tv:n olisi tarkoitus näyttää muun muassa Naisten liigaa ja nuorten SM-sarjojen otteluita.

Leijonat.tv:n ongelmia ei ole katsottu hyvällä myöskään sosiaalisessa mediassa, jossa palaute on ollut välillä tylyäkin. Näet ihmisten reaktioita alta.

Jere Suhonen

@Zuiccu8
Tämä perhanan Leijonat TV on yks vi**n iso FARSSI! Pelit ei näy ollenkaa ja tänä aamuna näkee vielä tämän tekstin,ku menee kattomaan nii hohhoijaa mitä amatöörihommia. Ei muuta ku jakamaan tätä ilosanomaa. #naistenliiga #leijonattv #u20sm #jääkiekko #naiskiekko #leijonat #farssi

Juha Koljonen

@KoljonenJuha
Junnusarjojen lähetykset siirtyivät uuteen Leijonat tv -palveluun. Avauskierros ja joka ottelussa on täysin yllättäen "teknisiä haasteita". Voitteko kuvitella kotona???

Ville Rusanen

@VRusanen
Palvelua on testattu viime kaudella ilman ongelmia, mutta laitteet kuitenkin asennettu vasta kesällä. Oiskohan sen jälkeen kannattanut testaa vaikka vielä uusiksi? #Suomisarja #LeijonatTV

Tatu Virtanen

@VirtanenTatu
Siis aivan uskomattoman luokan puuhastelua. Ei jumalauta.

Pekka Mäntylä

@pjmant
Seurat saavat ihan itse toistaiseksi halutessaan striimata - ensi viikolla sitten puhutaan kurinpidosta 😃