Liiga
HIFK – TPS
Torstai 23.09. klo 18:30

Torstaina Liigassa on yksi ottelu, mutta se on sitäkin kovempi: sekä HIFK että TPS ovat napsineet tähän asti pelaamistaan peleistä kaksi pistettä per ottelu. TPS kerkesi aloittamaan peliviikon jo eilen kotiareenallaan, kun taas HIFK piti vielä eilen vapaata. HIFK-leirissä on iloittu kovasti siitä, että Nordikselle saa jälleen ottaa yleisöä – kyseessä kun on yksi maan legendaarisimmista kiekkopyhätöistä.

HIFK otti edellisessä pelissä täydet pisteet Sportilta. Ottelun alku oli Ville Peltosen suojateilta vielä hakemista, mutta mitä pitemmälle ottelu eteni, sitä selkeämmin HIFK sitä hallitsi. Ehjän viisikkopelin lisäksi stadilaiset myös osasivat johdossa pelaamisen: peli tapettiin niin, ettei vaasalaisilla ollut rinnalle enää mitään asiaa. Ykkösnimi on tähän asti ollut Alex Broadhurst seitsemällä tehopisteellään.

TPS oli ensimmäisessä erässä paikoitellen hätää kärsimässä SaiPan kanssa, mutta viimeiset kaksi erää riittivät joukkueelle täysiin pisteisiin. Peli oli turkulaisilta hyvin kaksijakoinen, eikä torstaina samanlaista alkua saa tulla. Isossa kuvassa Jussi Ahokkaan suojatit ovat pelanneet kelpo alkukauden – monet tiukat ottelut on onnistuttu kääntämään voitoksi, eikä selkeitä huti-iltoja ole oikeastaan tullut. Etenkin joukkueen alakerta on ollut todella tiukka.

Lyö vetoa voittajasta:

HIFK on joukkueista hieman laadukkaampi, ja lisäksi sillä on torstaina tuoreemmat jalat. Pelivalinta osuu tällä kertaa vähämaalisuuteen, sillä varsinkin TPS:n ottelut ovat olleet tarkkaa puurtamista. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 4.5 maalia (60 min) kertoimella 2,03.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO