Bostonilla loukkaantumishuolia – nouseeko suomalaissentteri Taylor Hallin vierelle?

© Kuva: Getty Images

Boston Bruins on saanut surkeita uutisia aivan kauden alla. Joukkueen kakkossentteri Charlie Coyle kärsii viime kaudella saamastaan vammasta Hän tuskin pystyy osallistumaan joukkueensa harjoitusleirille.

Kakkossentterin paikka avautui yllättäen, kun David Krejci päätti pelata tämän kauden Tshekissä perhesyiden vuoksi. Ketjun keskelle olisi kuitenkin syytä löytää sopiva mies, jotta Boston ei joudu jälleen luottamaan vain ykkösketjunsa tehoihin.

Kakkosketjussa pelikaverit ovat ainakin kohdallaan. Ketjun vasemmassa laidassa viilettää supertähti Taylor Hall.

Bostonilla ei ole montaa vaihtoehtoa kakkosketjun keskelle nyt, kun Coyle loukkaantui. Suomalaisittain mielenkiintoisin nimi olisi tuore hankinta Erik Haula. Haula on aiemminkin näyttänyt pystyvänsä mättämään tehoja, joten hän olisi todennäköisesti ensimmäinen kandidaatti rooliin.