Ässät sai järkyttävän kylvetyksen – uudella ulkomaalaisvahvistuksella kauhea alku liigauralle

© Kuva: Juha Tamminen

Ässät koki Liigassa lauantaina totaalisen nöyryytyksen, kun Kärpät haki Porista murskaavan 7-1-voiton. Oululaislauma pommitti avauserässä tauluun 5-0-numerot, ja toisella tauolla se johti jo 7-0.

Ensimmäistä kauttaan ulkomailla pelaava patapaitojen vahti Konstantin Volkovin liigauran alku on ollut sanalla sanoen kauhistuttava. Molari on otettu vaihtoon kummassakin pelaamassaan ottelussa ja torjuntaprosentti näyttää lukemia 64,29.

– Karmea alku – ensimmäinen erä oli sitä tuloksen puolesta toinen erä jatkumona. Alivoima oli luokatonta, taululla todella rumat numerot. Oli kyllä heikko suoritus, päävalmentaja Ari-Pekka Selin sanoi Liigan nettisivuilla.

– Monella purkautui kuorma. Eivät paukut oikein riittäneet.

Murmanskista lähtöisin olevan, vuonna 1997 syntyneen vahdin pitäisi olla Liigaan kaiken järjen mukaan ihan kelpotekijä. Hän tuli Poriin Venäjän VHL-liigasta, jossa kiekot tarttuivat parilla edellisellä runkosarjakaudella päälle 90 prosentin tarkkuudella.

Ässät jatkaa taivaltaan ensi viikolla Jukurien vieraana Mikkelissä.

– Nuollaan haavat ja katsotaan totuutta silmiin. Kokoonnumme maanantaina, rupeamme rakentamaan tätä kokoonpanon puolesta. Ehkä hyvä meille, että ensi viikolla on kaksi ottelua.