Markus Poukkula on JYPin, Bluesin ja SaiPan paidasta 213 Liiga-ottelun edestä tuttu 32-vuotias hyökkääjä. Vuonna 2016 hän siirtyi ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille, Saksan pääsarjan Schwenninger Wild Wingsiin, joka oli näihin päiviin asti hänen kotinsa lyhyttä loppukauden HC Bolzano -visiittiä lukuunottamatta.

Ensi kaudeksi matka jatkuu Grenobleen. Ranskan pääsarjajoukkueeksi Grenoblessa on jättimäärä kokemusta.

Maalipuiden välissä operoi Jakub Stepanek, 284 KHL-ottelua ja neljät MM-kisat Tshekin paidassa kokenut maalivahti. Kokeneimmat maajoukkueratsut ovat kuitenkin ehdottomasti 11 MM-turnauksessa maataan edustanut Sacha Treille ja yhdet MM-karkelot vähemmän kokenut entinen Liiga-pelaaja Damien Fleury.

Liigasta tuttuja ovat Fleuryn lisäksi myös Jere Rouhiainen, Janne Jalasvaara ja Nicolas Deschamps. Kokonaisuudessaan ranskalaisjoukkueen kokoonpanossa on 844 Liiga-, 630 KHL- ja 164 MM-ottelun kokemus.

Valmennuksesta löytyy myös Liiga-kokemusta, sillä päävalmentajana toimii Jyrki Aho. Apuvalmentajan roolista löytyvät Ari-Pekka Siekkinen ja nykyään NHL:ssä pelaavan entisen Liiga-hyökkääjä Alexandre Texier’n isä Fabrice Texier.