Valioliiga-legenda solmi sopimuksen alasarjan jääkiekkojoukkueen kanssa

© Kuva: Getty Images

Englantilaisen jalkapallon Valioliiga-seura Chelsean pelaajalegendoihin lukeutuva ex-maalivahti Petr Čech on solminut vuoden mittaisen sopimuksen brittiläisen jääkiekkoseura Guildford Phoenixin kanssa.

Tshekkilegendan joukkue pelaa National Ice Hockey Leaguen II-divisioonassa. Čechille laji ei suinkaan ole uusi, sillä jääkiekkokaukaloissa niin ikään maalivahdin paikalla operoiva 39-vuotias edusti Phoenixia jo kaudella 2019-20, jolloin mies pelasi kuusi ottelua komealla torjuntaprosentilla 93,4. Mukaan mahtui lisäksi kaksi nollapeliä.

Neljästi Valioliigan mestaruuden voittanut Čech pelasi Valioliigassa Chelsean lisäksi lyhyen pätkän toisessa lontoolaisjoukkue Arsenalissa, jossa mies päätti uransa vuonna 2019. Urallaan myös Mestarien liigan voittanut Čech valittiin maailman parhaaksi maalivahdiksi vuonna 2005.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?