Laukaalainen alasarjajoukkue Gladiators HT tiedotti torstaina Facebook-tilillään, että esimerkiksi KHL:ää kiinalaisessa Kunlun Red Starissa vielä kaudella 2016-17 pelannut ja sen jälkeen parin kauden ajan JYPin liigaympyröissä vaikuttanut Miika Lahti palaa joukkueen riviin.

– ”Rami” on treenannut kesäkauden joukkueen kanssa, joten kuviot ovat varmasti tutut ja kauden alkaessa hän on valmis auttamaan joukkuetta voittamaan. Mahtavaa, että saadaan Laukaaseen tällaista huipputason kokemusta, joukkue kertoi sosiaalisen median tiedotteessaan.

Konneveden kasvatti edusti II-divarijoukkuetta jo viime kaudella yhdessä ottelussa takoen siinä tehot 0+2. Loppukauden hyökkääjä pelasi unkarilaisessa ICEHL-joukkue Fehervar AV19:ssä. Talven 16 runkosarjapeliä toivat tehot 2+1=3 (-1), neljässä pudotuspelimatsissa pisteitä ei kertynyt (-2).

34-vuotias hyökkääjä on voittanut urallaan kaksi Suomen mestaruutta JYPissä keväällä 2009 ja 2012.