SHL:ssä pelaava Örebro HK nimesi juuri kapteenistonsa tulevalle kaudelle. Seuraan viime kauden päätteeksi siirtynyt kokenut suomalaishyökkääjä Jani Lajunen valittiin joukkueen varakapteeniksi.

Lajunen on pelannut Ruotsissa kaudet 2013-15, jolloin hän edusti Växjö Lakersia. Edellisen neljän kauden ajan hän on pelannut Sveitsissä HC Luganon riveissä.

Liigassa 31-vuotias hyökkääjä on pelannut Bluesissa ja Tapparassa. Maajoukkueurallaan Lajunen on voittanut maailmanmestaruuden Bratislavassa keväällä 2011. Palkintokaapista löytyvät myös MM-hopea, Ruotsin mestaruus sekä kaksi Suomen mestaruutta.

– Jani on tullut tänne asenteella, josta pidämme, ja kokemuksellaan ja rauhallisuudellaan hän luo hyviä päivittäisiä tapoja. Voittavalla mentaliteetillaan ja asenteellaan Janilla on tärkeä rooli Örebrossa, päävalmentaja Niklas Eriksson luonnehtii Lajusta seuran verkkosivuilla.

Örebron kapteenina tulevalla kaudella jatkaa viime kauden tapaan ruotsalaispuolustaja Stefan Warg. Toisena varakapteenina toimii puolestaan Gustav Backström.