Seattlen NHL-joukkueen rakennus kovassa vauhdissa! Seura teki kaksi uutta hankintaa vapailta markkinoilta

© Kuva: Getty Images

Seattle Krakenin ensimmäinen NHL-joukkue rakentuu vauhdilla. Seura on solminut yksivuotiset sopimukset hyökkääjä Carsen Twarynskin ja puolustaja Cale Fleuryn kanssa. Kummankin vuosipakka on 750 000 dollaria.

Fleury ei ole vielä lujittanut asemaansa NHL-pelaajana . Kaudella 2019-20 hän pelasi runkosarjassa 41 NHL-matsia ja iski niissä yhden maalin, mutta viime kaudella hän pelasi farmissa. Hänellä on joukkueessa entuudestaan tuttuja, sillä hänen veljensä Haydn Fleury pelaa Seattlessa myös.

Twarynski puolestaan on kiekkoillut aiemmin Philadelphia Flyersin organisaatiossa. Laitahyökkääjä oli viime kaudella taksimiehistössä, joten pelit jäivät vähiin. Seitsemässä NHL-matsissa Twarynski jäi kokonaan ilman tehoja. Parhaalla AHL-kaudellaan hän on nakuttanut 24 tehopistettä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.