Nyt tulee rahaa! Jatkoaika: Kaksi Liiga-seuraa saa NHL:stä kuusinumeroiset korvaukset huippulupauksista

© Kuva: Leijonat.fi

Tänä kesänä moni suomalaisnuorukainen on tehnyt tulokassopimuksen NHL:ään. New York Islandersin kiinnitti Aatu Rätyn, Philadelphia Flyersin puolestaan Samu Tuomaalan sekä Los Angeles Kingsin sorvasi sopimuksen Samuel Heleniuksen kanssa.

NHL-sopimukset ovat iso uutinen muillekin kuin vain pelaajille. Suomalaisseurat keräävät jättipotin korvauksina.

Jatkoaika.comin mukaan suomalaisseuroille on luvassa 100 000 dollarin bonukset per tulokassopimuksen solminut pelaaja. Tämän lisäksi jokaisesta NHL-sopimuksesta seurat tienaavat 200 000 dollarin suuruisen kasvattajarahan.

Räty ja Tuomaala ovat Kärpistä. Näin ollen oululaisseura tienaa huimat 600 000 dollaria. Heleniuksen kasvattajaseura JYP puolestaan tienaa 300 000 dollaria.

Florida on valmista kauraa! ⭐️⭐️⭐️⭐️