Uuden version julkaisu EA Sportsin NHL-pelistä on käsillä. Uusi änäri on ensimmäinen uuden sukupolven NHL-peli, eli kehitystyössä on voitu käyttää hyväksi uuden sukupolven konsolien tarjoamaa tekniikkaa.

Tätä on käytetty hyväksi erityisesti grafiikoissa. NHL on aloittanut yhteistyön esimerkiksi FIFA- ja Battlefield -pelisarjoista tutun Frostbiten kanssa.

Uudet grafiikat tulevat esiin erityisesti peliasuissa, valon heijastumisessa ja jään pinnassa. Vanhan sukupolven konsoleilla grafiikkauudistukset eivät ole käytössä.

Jos ostat pelin vanhemman sukupolven konsolille, normaaliversiolla et saa siirrettyä peliä ja edistymistäsi siinä uudelle konsolille sen ostettuasi. Tähän on kuitenkin ratkaisu, sillä X Factor Editionin tilaamalla pystyt tämän tekemään ja saat muiden etujen lisäksi pelin kolme päivää etuajassa käyttöösi.

Yksi merkittävä muutos on myös supertähtien harvinaisemmat Zone Ability – ja Superstar Ability -ominaisuudet. Yksinkertaisesti ilmaistuna ne ovat pelaajien yksilökohtaisia erikoisuuksia, jotka erottavat heidät muista.

NHL-pelin kannessa on vuoden tauon jälkeen Toronto Maple Leafsin Auston Matthews. Julkaisupäivä on 15. lokakuuta.