Liigan nettisivuilla kerrottiin perjantaina, että Jääkiekon SM-liigan Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu syksyn aikana. Keväästä 2016 alkaen toiminut Riku Kallioniemi on siirtymässä uusien haasteiden pariin, mutta hän hoitaa virkaa siihen saakka, kunnes uusi seuraaja on rekrytty.

Liigan puheenjohtaja Heikki Hiltunen kertoi, että uuden toimitusjohtajan haku on paraikaa käynnissä.

– Olemme vieneet Liigaa hyvään suuntaan poikkeuksellisten koronahaasteidenkin keskellä. Meillä on käynnissä merkittäviä kehitysohjelmia suomalaisen ammattilaiskiekon ja huippuseurojen eteenpäin viemiseksi. Liigan strategia on nyt päivitetty vuoteen 2025, ja etsimmekin uutta toimitusjohtajaa vastaamaan Suomen vaikuttavimman urheiluelämyksen kehittämisestä edelleen.

Kallioniemi puolestaan kiitteli erinomaisesti toiminutta yhteistyötä seurojen ja muiden sidosryhmien välillä.

– Olen ollut kymmenen vuotta Liigan johtoryhmän jäsenenä ja viisi vuotta Liigan toimitusjohtajana. Nyt on hyvä aika vaihtaa kapulaa. Jääkiekko ja Liiga tulevat jatkossakin olemaan tärkeä osa elämääni.

Liigakausi 2021-22 pyörähtää vauhtiin otteluohjelman mukaan 9. syyskuuta Raumalla viime kevään finaaliuusinnalla Lukko-TPS.