KHL-hyökkääjä kertoi kohuvalmentajan karmeista oheisharjoituksista – ”Urani raskain harjoitusleiri”

© Kuva: www.hcdonbass.com

Jevgeni Timkinillä on 30-vuotiaana takanaan jo pitkä ura KHL:ssä. Silti SKA-hyökkääjä muistelee edelleen yhtä harjoitusleiriä hänen ollessa vielä nuori mies.

Sport-Expressin haastattelussa Timkiniltä kysyttiin hänen uransa rankinta harjoitusleiriä. Mieleen tulee silloisen Vitjaz Tsehovin harjoitusleiri pahamaineisen Andrei Nazarovin ollessa joukkueen käskyttäjänä.

— Otimme traktorin renkaan ja kuljetimme sitä Tsehovin parkkipaikan päästä päähän, Timkin muistelee.

Rengasta tuli kuljettaa nostamalla se ylös ja laskemalla se alas toiselle kyljelle toisteisesti. Parkkipaikan pituudeksi Timkin arvioi 50 metriä. Paluumatkallekin lähdettiin, mutta se matka jäi kesken.

Nazarov tunnetaan äärimmäisen temperamenttisena valmentajana, jonka uran kohokohta on ollut KHL-playoffien toinen kierros, mistä huolimatta hän valmensi 12 kautta Venäjän pääsarjatasolla KHL:ssä ja Superligassa. Toistaiseksi viimeiseksi kaudeksi entisellä NHL-pelaajalla on jäänyt kausi 2018-19.