Boston Bruins joutui yllättäen isoihin ongelmiin. Seuran pitkäaikainen kakkossentteri David Krejci päätti yllättäen lopettaa NHL-uransa ja siirtyä pelaamaan kotimaahansa Tshekkiin perhesyiden vuoksi. Krejci jätti valtavat saappaat täytettäväksi kakkosketjun keskelle.

Päävalmentaja Bruce Cassidy kertoi NHL.comille, kuka tulee olemaan Krejcin jättämän aukon. Siirtomarkkinoilta uutta vahvistusta ei ainakaan olla vielä hakemassa.

– Ilmiselvä valinta on Charlie Coyle. Hän tuntee jätkämme parhaiten. Minä tunnen hänet parhaiten. Se auttaa jätkiä löytämään paikkansa. Charlie, Taylor Hall ja Craig Smith olivat samassa ketjussa viime kaudella. Jos Coyle pystyy tuomaan osan siitä mitä Krejci, niin se on hyvä ketju, Cassidy kertoo.

29-vuotias Coyle on valmentajan suitsutuksesta huolimatta ollut viime kaudet vaikeuksissa, ja samalla hänestä on tullut yksi Boston-fanien inhokeista. kaudella Coyle iski 51 ottelussa tehot 6+10=16.