Urallaan muun muassa Liigassa, KHL:ssä ja Elitserienissä pelannut Hannu Pikkarainen kertoo Instagram-tilillään avoimesti omin sanoin, että häntä epäillään seksuaalirikosesta. Sen ajankohta sijoittuu yli vuoden taakse, ja toinen osallinen on ollut ex-pelaajan hyvin tuntema nainen.

– Näkemyksemme tapahtuneesta ovat erilaiset.

Urallaan silloisessa SM-liigassa keväällä 2004 pronssia voittaneen pelaajan mukaan asia on edelleen vireillä, ja sen kanssa on luonnollisesti vaikea elää.

– Mä en silti anna tän murtaa mua, vaan jatkan elämää, oli oikeuden päätös mikä tahansa. Olen luonteeltani kiltti ihminen, enkä todellakaan tekisi kenellekään tällaista.

– Elämässäni on ollut paljon vastoinkaymisiä ja tiedän selviäväni tästäkin. Onneksi mulla on maailman parhaita ihmisiä lähellä, jotka tukee mua tässäkin asiassa. 2021 on ollut mulle hieno vuosi, enkä anna tämänkään pilata sitä enkä tulevaisuutta.

Helsinkiläislähtöinen pakki pelasi Liigassa 324 runkosarjan peliä pistein 26+78=104 (+7), 42 pudotuspelimatsin saldoksi jäi 1+4=5 (-11).