Championat: Teemu Hartikainen ja kumppanit saavat seuraansa yli 600 NHL-ottelun konkarin

© Kuva: www.severstalclub.ru

Championatin tietojen mukaan Salavat Julajev Ufa on hankkimassa joukkueeseensa roiman annoksen kokemusta. Venäläismedia kertoo Nikolai Kuljominin jo allekirjoittaneen sopimuksen KHL-historian jokaisella kaudella pudotuspeleihin yltäneen joukkueen kanssa.

Kuljominilla on takanaan upea ura. 35-vuotias venäläishyökkääjä on pelannut urallaan 669 NHL-ottelua ja edustanut maatansa MM-kisoissa seitsemänä vuonna voittaen kahdesti kultaa ja yhteensä viidesti mitalin. Hän on pelannut Venäjän paidassa myös olympialaisissa ja World Cupissa.

Ufa tunnetaan myös perinteisesti suomalaispelaajien tähdittämänä joukkueena. Tällä kaudella seurassa pelaavat Teemu Hartikainen, Juha Metsola, Markus Granlund ja Sakari Manninen.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?